NB II: cáfolja a sereghajtó, hogy küszöbön az edzőváltás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.25. 13:33
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármisleny nem kezdte jól a 2013–2014-es bajnokságot, az első hat mérkőzésen mindössze egy pontot szerzett. A gyenge szereplés miatt felröppentek hírek az esetleges edzőváltásról, de a klub tulajdonosa a Nemzeti Sport Online-nak cáfolta az értesüléseket.

Feleki Attila klubtulajdonos a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: elégedetlenek a csapat eddigi szereplésével, ezért a klub vezetői a héten leültek beszélgetni a Szabó Zsolt által vezetett szakmai stábbal, de ezen az eszmecserén egyáltalán nem vetődött fel az edzőváltás gondolata.

A gödörből a szakmai stábnak és a játékosoknak együtt, összefogva kell kikecmeregniük, a tulajdonos szerint erre alkalmas a jelenlegi játékosállomány és a szakmai vezetőség is.

A Kozármisleny FC hat forduló elteltével az NB II utolsó, 16. helyén áll. Egyetlen pontját még az 1. fordulóban, a Zalaegerszegi TE FC ellen szerezte meg, azóta sorozatban öt vereséget szenvedett. A 7. fordulóban, szombaton 16 órától a Siófokot látja vendégül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik