Micsinai Miklós (jobbra) Szegeden folytatja (Fotó: szeged-grosicsakademia.hu)

A Vasas Kubala Akadémián nevelkedett 24 éves ballábas játékos a felnőttek között Siófokon mutatkozott be a másodosztályban a 2016–2017-es idényben, majd egy féléves kazincbarcikai kitérővel igazolt Budafokra, mellyel a 2019–2020-as kiírásban feljutott az élvonalba, ahol pedig összesen 22 mérkőzésen kapott lehetőséget.

„Örültem a megkeresésnek, mert egy szimpatikus, komoly célokért harcoló klubba igazolhattam. Eredményes idényt zárt a csapat és most is az a célunk, hogy hasonlóan jó, még jobb eredményt érjünk el, ebben szeretnék a csapat segítségére lenni. A beilleszkedésem könnyen ment, mivel nagyon sok játékost ismertem már a pályáról, a korosztályomból. Azt mondanom sem kell, hogy első osztályú körülmények közé érkeztem, ahol tényleg minden adott ahhoz, hogy csak a feladatunkra koncentráljunk” – mondta a szegediek új igazolása a klub honlapján. 

(MTI)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED-CSANÁD GA-NÁL
Érkezők: Gera Norbert (Budapest Honvéd), Illés Richárd (Tiszafüred – kölcsönből vissza), Kovács Gergő (Debreceni VSC), Könczey Márk (FTC II), Micsinai Miklós (Budafok), Pintér Ádám (Debreceni VSC), Tóth Bence (Vasas), Varga Bence (Kecskemét – kölcsönből vissza)
Távozók: Bencze Márk (ETO FC), Csoboth Kevin (Mol Fehérvár – kölcsönből vissza),  Debreceni Ákos (Paksi FC – kölcsönből vissza), Germán Tamás (visszavonult), Horváth Krisztofer (Torino FC – Olaszország, kölcsönből vissza), Kovács Milán (Vasas – kölcsönből vissza), Pejovics Danilo (Kecskemét)