NB II: Berecz Zsombor a Vasasban folytatja – hivatalos

Vágólapra másolva!
2021.02.14. 18:10
null
Berecz Zsombor visszatér nevelőegyesületéhez (Fotó: vasasfc.hu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Mezőkövesdtől a 25 éves Berecz Zsombort.

A Nemzeti Sport korábban már beszámolt róla, hogy Berecz nevelőklubja, a Vasas átigazolná a 25 éves játékost, ám akkor Tállai András, a Mezőkövesd Zsóry FC Kft.-t tulajdonló Mezőkövesdi SE elnöke kérdésünkre azt válaszolta: „A Vasas valóban ajánlatot tett Berecz Zsomborért, ám nem fogadtuk el a felkínált összeget.”

Az átigazolás vasárnap hivatalossá vált: a Vasas hivatalos oldalán jelentette be Berecz érkezését a Mezőkövesd–Ferencváros NB I-es bajnokit követően.

„Nagyon boldog vagyok és őszintén örülök annak, hogy visszakerülhettem a nevelőegyesületemhez. Az elmúlt egy évben rengeteg pozitív változáson, fejlődésen ment keresztül a klub, s bár még nem tartozom az idősebb labdarúgók közé, ennek ellenére bízom benne, hogy az eddig megszerzett tapasztalatommal segíteni tudom a csapat játékát és együtt visszajuttatjuk a Vasast az élvonalba” – olvasható a klub közleményében Berecz nyilatkozata.

A 25 éves középpályás 2018 óta játszott a Mezőkövesdnél, amellyel tavaly bejutott a Magyar Kupa döntőjébe. Berecz eddigi pályafutása során 405tétmérkőzésen lépett pályára, melyek közül 273 alkalommal Vasas-játékosként szerepelt

„Először is szeretném megköszönni Berecz Zsombornak azt a hozzáállását, amit tett az egyesület és a szakmai stáb felé, hiszen holnaptól már nem a mi játékosunk, sok sikert kívánunk neki, büszke vagyok, hogy ilyen játékossal dolgozhattunk” – mondta Pintér Attila, a mezőkövesdiek vezetőedzője az M4 Sportnak az FTC elleni mérkőzés után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik