NB II: Békéscsabán folytatja a Siófok védője – hivatalos

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.06.10. 17:45
A labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba a hivatalos honlapján jelentette be Bora György szerződtetését.

Néhány nappal ezelőtt a Békés Megyei Sport Extra írt elsőként róla, miszerint a csabai együttes és Bora György szóban már megállapodott egymással. Szerdán a Békéscsaba hivatalosan is megerősítette az üzlet létrejöttét.a Békés Megyei Sport Extra írt elsőként róla, miszerint a csabai együttes és Bora György szóban már megállapodott egymással. Szerdán a Békéscsaba hivatalosan is megerősítette az üzlet létrejöttét.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a Békéscsaba játékosa lehetek. Schindler Szabolcs megkeresése után sikerült mindenben megegyezni a lila-fehér klub vezetőségével, így ezúton is köszönöm nekik a rengeteg segítséget. Összességében igen pozitív benyomásom van az Előrével kapcsolatban, hiszen a klubvezetés mindent elkövetett azért, hogy a következő idényben már Békéscsabán tudjak játszani. Bízom benne, hogy a híresen nagyszerű csabai szurkolókkal és közönséggel együtt nagyszerű eredményeket tudunk elérni, hiszen nagyon fontos, hogy ebben a nehéz járványidőszakban is támogassák a csapatot. Én személy szerint ellenfélként még sosem tudtam győzni a Kórház utcában, így aztán bízom benne, hogy hazai játékosként sok-sok ilyenben lesz részem” – mondta el Bora az aláírás után.

A 24 éves középső védő karrierje Debrecenből indult, majd a Budapest Honvéd második csapatában, a Honvéd-MFA-ban mutatkozott be a felnőttek között a harmadosztályban, a 2013–2014-es kiírásban. A kispestiektől Szigetszentmiklósra, majd Dorogra vezetett az útja – stabil NB II-es játékossá a dorogiaknál vált, ahol a Békéscsaba jelenlegi edzője, Schindler Szabolcs volt a trénere.

Bora a 2018–2019-es kiírásban Balmazújvárosban futballozott, és tavaly nyáron az utolsó pillanatig kitartott az ellehetetlenülő hajdúságiak mellett. A Balmazújváros kizárása után a Siófokhoz szerződött, a csonka idényben összesen 18 másodosztályú bajnokin játszott és két gólt szerzett.

Bora György korábban a Nemzeti Sport Online-nak elevenítette fel egykori csapata, a Balmazújváros tavaly nyári kálváriáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik