NB II: az újoncnál folytatja a Paks U-válogatott játékosa

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.07.29. 11:59
null
Forgács Dávid (jobbra) a Szentlőrinc SE-nél folytatja (Fotó: Sipeki Péter/Kelet-Magyarország)
A labdarúgó NB II-be feljutott Szentlőrinc SE a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönvette Forgács Dávidot a Pakstól.

A 25 éves Forgács Dávid legutóbb a Nyíregyháza Spartacusnál játszott, de májusban távozott az együttestől. A korábban több évet az Atalantánál töltő balszélső elárulta, hogy a nyáron aláírt a Pakshoz, az élvonalbeli alakulattól került most kölcsönbe az NB II-es csapathoz.

Olaszországból 2017-ben jöttem haza, a Diósgyőr csapatába igazoltam, ahol két évet töltöttem el. Tavaly áprilisban sajnos súlyos sérülést szenvedtem, elszakadt a keresztszalagom. A sikeres rehabilitációmat követően idén januárban a Nyíregyháza szerződtetett, ahol a lehető legtöbb játékperccel próbáltam újra csúcsformába lendülni, de a koronavírus-járvány miatt sajnos lefújták a bajnokságot. Nyáron az NB I-es Paks csapatához írtam alá, ahonnan kölcsönbe kerülök a Szentlőrinchez. Új klubomnál egyértelműen az lehet az elvárás, hogy újoncként megmutassa, helye van a másodosztályban. A célunk az, hogy minél hamarabb kiharcoljuk a bennmaradást. Én pedig szeretnék minél több meccset a pályán tölteni, hogy ennek köszönhetően egyre jobb formába lendüljek, s visszatérjek arra a szintre, ahol a sérülésem előtt voltam. Szeretném eredményes játékkal segíteni a szentlőrinci csapatot!” – idézi a szentloricse.hu a játékost.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZENTLŐRINCNÉL
Érkezők: Dulló Martin (Vác), Kapronczai Gergely (MTK – kölcsönbe), Kovács Dávid (Tiszakécske), Lehoczky Roland (MTK – kölcsönbe), Molnár Róbert (Soroksár), Nagy Barnabás (MTK – kölcsönbe), Sinkovits Dávid (Topolya), Sili Luka (III. Kerület – kölcsönbe), Törőcsik Péter (MTK – kölcsönbe), Forgács Dávid (Paks)
Távozók:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik