NB II: Ajkáról igazolt új játékosokat a ZTE

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.26. 07:49
Króner Martin után újabb játékosok szerződtetését jelentette be a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC – olvasható a klub honlapján.

A DVSC-Tevával kétszeres bajnok 26 esztendős bal oldali védő, Fodor Marcell Ajkáról érkezik Zalaegerszegre, és kettő plusz egy éves szerződést köt a klubbal. A labdarúgó eddig 87 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, négy alkalommal játszott a Loki BL-csoportmeccsein is. Fodor Marcell Ajkáról érkezik Zalaegerszegre, és kettő plusz egy éves szerződést köt a klubbal. A labdarúgó eddig 87 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, négy alkalommal játszott a Loki BL-csoportmeccsein is.

„Szimpatikusak voltak a klub céljai, gyönyörű a stadion és szép a város – kezdte sorolni Zalaegerszegre igazolásának okait Fodor Marcell. – Kocsárdi Gergely klubigazgató személye pedig garancia volt arra, hogy a megfelelő csapatba igazolok. Elsődleges célom, hogy stabil játékos legyek a posztomon. Az előző szezonban már jól ment a játék, itt szeretnék csúcsformába lendülni. Úgy gondolom, hogy ehhez itt a klubnál minden adva van!”

A 25 éves védekező középpályás, Horváth Attila szintén Ajkáról érkezik, és ő is játszott korábban az első osztályban, a Siófok színeiben 19 alkalommal szerepelt az NB I-ben. A játékossal hároméves szerződést köt a ZTE.

„Nagy múltú klubhoz kerültem, amelynél nagyszerű körülmények fogadtak – mondta szintén a sajtótájékoztatón Horváth Attila. – Szeretnék minél többet a pályán lenni, valamint jó játékkal meghálálni a vezetőség bizalmát. Természetesen a szurkolók szívébe is be akarom lopni magam, és nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is…”

A Debrecenből érkező Króner Martin szerződtetéséről már korábban beszámoltunk.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE FC-NÉL
Érkezők: Króner Martin (DVSC-Teva – kölcsönbe), Fodor Marcell (FC Ajka), Horváth Attila (FC Ajka), Szegleti Gergely (Andráshida SC – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Hajdú Norbert (?), Marián Sluka (szlovák, ?)
Kiszemeltek: Melczer Vilmos (Mezőkövesd-Zsóry), Szekér Dávid (REAC), Ács Martin (Veszprém FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik