NB II: a Vasastól érkező támadóval lett teljes a Csákvár kerete

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.02.18. 13:10
Kártik Bálint súlyos sérülése miatt szüksége volt még egy támadóra a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárnak, amely az átigazolási időszak legvégén kölcsönben meg is szerezte Murka Benedeket a Vasastól – számolt be róla a klub honlapja.



A 23 éves Murka Benedek tehát a tavaszi szezont tölti Csákváron kölcsönben. A fiatal támadó végigjárta a korosztályos válogatottakat, szerepelt az U18-as, az U19-es és az U21-es nemzeti együttesben is.

Hat évvel ezelőtt kötött profi szerződést a Vasassal, melynek színeiben 67 tétmérkőzésen lépett pályára az élvonalban, illetve az NB II-ben – hogy ez a szám nem nagyobb, az egy súlyos térdsérülés következménye. Mostanra teljesen felépült, így a csákváriak számíthatnak rá.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL
Érkezők: Baranyai Ádám (szabadon igazolható – legutóbb Kisvárda), Csató Martin (Vasas – kölcsönbe), Kártik Bálint (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Murka Benedek (Vasas – kölcsönbe), Vaskó Tamás (Eger)
Távozók: Papp Milán (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza, majd Szeged-Csanád GA), Marko Vukaszovics (montenegrói-magyar, ?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik