NB II: a Vasasban folytatja a Budafokot elhagyó támadó

Vágólapra másolva!
2022.01.31. 08:54
null
Ihrig-Farkas Sebestyén (balra) a Vasasban folytatja (Fotó: Földi Imre)
Ihrig-Farkas Sebestyén a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasasban folytatja pályafutását, a támadó másfél éves szerződést írt alá a piros-kékekhez – számolt be róla a klub honlapja.

 

A 28 esztendős Ihrig-Farkas Sebestyén az előző öt évet a szintén NB II-es Budafokban töltötte, de a télen felmerült távozásának a lehetősége. A támadó januárban részt vett a Vasas edzésein, majd pályára lépett a Kazincbarcika elleni felkészülési mérkőzésen is.

A Budafok és a Vasas aztán megegyezett egymással, a korábban Olaszországot és Szlovéniát is megjáró játékos másfél éves szerződést írt alá Angyalföldön. A Budapest Honvéd-nevelésű Ihrig-Farkas pályafutása során 34 alkalommal lépett pályára NB I-es mérkőzésen, emellett 84 másodosztályú találkozón szerepelt, a Magyar Kupában 21 meccsen játszott.

Ihrig-Farkas Sebestyén kiemelkedő fizikai adottságokkal rendelkező, a támadósor több posztján is bevethető játékos, aki mindkét lábbal egyaránt jól bánik a labdával – mondta Nagy Miklós sportigazgató. – Az elmúlt idényben bizonyította, hogy az élvonalban is képes az eredményes játékra. Régóta figyelemmel kísértük a teljesítményét és most jött el a pillanat, hogy kedvező feltételekkel szerződtethettük őt. Rendkívül motiváltan érkezett hozzánk, és bízom benne, hogy gólokkal, gólpasszokkal lesz csapatunk segítségére.”

Az új szerzemény akár már hétfőn bemutatkozhat a Vasasban, amely ma este 20 órától rangadót vív a DVTK-val hazai pályán.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASAS FC-NÉL
Érkezők:
Ihrig-Farkas Sebestyén (Budafok), Józsa Marcell Ádám (Dorog – kölcsönből vissza), Szalai József (Kecskemét – kölcsönből vissza)
Távozók:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik