NB II: a Szparit egyszer már bajnokká tevő edző érkezik Nyíregyházára

Vágólapra másolva!
2011.07.26. 18:57
Várhatóan Gálhidi György lesz a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője – adta hírül a szabolcsi klub hivatalos honlapja.

„Gálhidi Györggyel a napokban tárgyalásokat folytattunk arról, hogy vezetőedzőnek szerződtetnénk Nyíregyházára – idézi a honlap Erdős Lászlót, a Vasas ügyvezető igazgatóját, aki szakmai kérdésekben segédkezik a Szpari új tulajdonosának. – Elmondtuk, hogy hosszú távra tervezünk, és ezért hosszú távú szerződésben gondolkozunk. A szerződés legfontosabb pontjairól a szakemberrel megegyeztünk, néhány részletkérdés vár tisztázásra. Reményeink szerint napokon belül sor kerülhet a szerződés aláírására is."

Gálhidi György 2006 tavaszától már volt a Nyíregyháza Spartacus edzője, és a 2006–2007-es bajnoki idényben irányításával a csapat – a Ferencvárost megelőzve – bajnok lett az NB II Keleti csoportjában, és feljutott az élvonalba.

„Gálhidi György szakmai tudása garancia számunkra, és ő képes lesz a fiatal nyíregyházi játékosokból ütőképes csapat kialakítására – folytatta Erdős. – Döntésünkben szerepet játszott az is, hogy Gálhidi Györgyöt tapasztalataink szerint Nyíregyházán és a megyében a szurkolók szeretik és elfogadják."

Gálhidit nemrégiben nevezték ki a szintén NB II-es BKV Előre vezetőedzőjének, eddig úgy volt, hogy a közlekedésiekkel vág neki az új idénynek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik