NB II: a Szeged 2011-hez igazolhat a volt Fradi-védő fia

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.04. 19:50
A 33 esztendős, egykoron a Ferencvárosban is futballozó Szerhij Kuznyecov is pályára lépett a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011 Hódmezővásárhely elleni felkészülési mérkőzésén és van esély rá, hogy a klubhoz igazol – számolt be róla a delmagyar.hu.

Szerhij Kuznyecov – azonos nevű édesapja a Fradi megbecsült futballistája volt – az ukrán Hoverla Uzshorodtól érkezhet a Szeged 2011-hez. A támadó első profi klubja a finn FC Jokerit volt, majd az ezredforduló után a Ferencvárosban szerepelt. A zöld-fehérektől 2003-ban a fehérorosz Gomelbe vezetett az útja, majd megfordult Moldovában (Sheriff Tiraspol), Litvániában (FK Vetra) és Oroszországban (Noszta Novotroick, Alanyija Vlagyikavkaz) is. Ukrajnában a Hoverla előtt a Karpati Lviv és a Szevasztopol mezét viselte. Szerhij Kuznyecov – azonos nevű édesapja a Fradi megbecsült futballistája volt – az ukrán Hoverla Uzshorodtól érkezhet a Szeged 2011-hez. A támadó első profi klubja a finn FC Jokerit volt, majd az ezredforduló után a Ferencvárosban szerepelt. A zöld-fehérektől 2003-ban a fehérorosz Gomelbe vezetett az útja, majd megfordult Moldovában (Sheriff Tiraspol), Litvániában (FK Vetra) és Oroszországban (Noszta Novotroick, Alanyija Vlagyikavkaz) is. Ukrajnában a Hoverla előtt a Karpati Lviv és a Szevasztopol mezét viselte.

Szerhij Kuznyecov másfél évvel ezelőtt a DVSC-nél próbálkozott, de végül nem kapott szerződést a Lokitól.

Sorsáról egyelőre még a Szeged 2011-nél sem döntöttek, az azonban biztos, hogy a védő Jagodics Bence Klausz László együttesében folytatja pályafutását. A szegediek több játékost tesztelnek még, a kapus Molnár Péter legutóbb Kozármislenyben védett, Farkas Aurél az FTC II-ben szerepelt, míg Geiger Norbert tavasszal Dabason futballozott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED 2011-GA-NÁL
Érkezők:
Jagodics Bence (Ajka, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Farkas Aurél (FTC II), Geiger Norbert (Dabas), Szerhij Kuznyecov (ukrán-magyar, Hoverla Uzshorod - Ukrajna), Molnár Péter (Kozármisleny)
Távozók: Berde István (Siófok, szabadon igazolhatóként), Molnár F. Tamás (Szolnok, szabadon igazolhatóként), Samuel Denis Obot (szabadon igazolható), Oláh Gergő (Kisvárda), Szabó Péter (Kisvárda), Zelenyánszki László (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik