NB II: a bécsi Rapidban is játszott a Gyirmót új igazolása

Vágólapra másolva!
2017.06.21. 13:16
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr második nyári új szerzeménye a 26 éves Nagy Patrik, aki legutóbb Sopronban futballozott, de korábban megfordult az osztrák Rapid Wiennél is – számolt be róla a klub honlapja.

A 26 éves Nagy Patrik a Rapid Wien második csapatában, az osztrák harmadik ligában lépett pályára fiatalon bajnokikon, ezt követően rövid ideig szerepelt a Fradiban, majd Újpesten, aztán Kecskeméten, a Haladásban, a német negyedik ligás SV Selingenporten együttesében, végül a legutóbbi szezonban Sopronban.Nagy Patrik a Rapid Wien második csapatában, az osztrák harmadik ligában lépett pályára fiatalon bajnokikon, ezt követően rövid ideig szerepelt a Fradiban, majd Újpesten, aztán Kecskeméten, a Haladásban, a német negyedik ligás SV Selingenporten együttesében, végül a legutóbbi szezonban Sopronban.

„Nagyon szeretnék végre meghatározó játékos lenni, és számomra külön motivációt jelent, hogy ezt a szülővárosomban érhetem el – mondta a klub honlapján a középpályás. – Gyirmóton már az előző évben is szóba került a nevem, így én is folyamatosan figyeltem a csapatot. Tudom, hogy most alakul és formálódik a keret, de nagyon komoly esélynek tartom, hogy helyet szerezzek magamnak a középpályán. Azt gondolom, hogy minden idők legerősebb másodosztályú bajnoksága lesz a nyáron induló NB II-es idény.”

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők
:
Németh Zsolt (szlovákiai, FC DAC 1904 – Szlovákia, szabadon igazolhatóként),Nagy Patrik (Haladás, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Mijusko Bojovics (montenegrói, Újpest, szabadon igazolhatóként), Kristian Kolcak (szlovák, szabadon igazolható), Anto Radeljic (bosnyák-horvát, szabadon igazolható), Tamás Krisztián (Videoton)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novák Csanád (Vasas, onnan Mezőkövesd), Simon Ádám (Videoton)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Sebők Zsolt (ETO FC Győr)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik