NB II: a Puskás Akadémiánál csalódást jelentene, ha nem lennének bajnokok

Vágólapra másolva!
2013.02.18. 11:03
Benczés Miklós, a labdarúgó NB II Nyugati csoportját vezető Puskás Akadémia FC vezetőedzője a csapat hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta: egy ilyen sikeres őszi szereplés után csalódás lenne, ha nem tudnának az élen végezni.

„El kell viselnünk a terhet, hogy az első helyen állunk és ott is szeretnénk maradni a bajnokság végén. Fogalmazzunk úgy, hogy csalódott lennék, ha a sikeres őszi szereplésünk után nem tudnánk az élen végezni” – mondta Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője a pfla.hu-nak.pfla.hu-nak.

A Puskás Akadémia jelenleg az NB II Nyugati csoportjának első helyéről, megnyugtató, hatpontos előnnyel várja a tavaszi rajtot, azonban a márciusi bajnoki mérkőzések előtt még több felkészülési találkozó is vár a csapatra, amely múlt héten Törökországban készült.

„Az edzőtáborban nagyon fontos, minden szempontból érdekes és sok tanulsággal járó edzőmérkőzéseket játszottunk. Nem véletlen, hogy kicsit tompábban mozogtak a játékosok a kelleténél. Kikapni sohasem kellemes, de ha valamiért mégis jó, hogy a csapat megízlelte a vereség ízét, az az, hogy újult erővel, a legyőzhetetlenség mítosza nélkül kezdhetjük el a felkészülés záró szakaszát, amikor már a frissítésen lesz a hangsúly” – mondta a vezetőedző.

Benczés emellett a feol.hu-nak korábban beszélt Polonkai Attila visszatéréséről és a csapattal készülő próbajátékosokról is.

„Nagyon fontos számunkra, hogy Polonkai Attila ismét közöttünk van, nemcsak csapatkapitányként, hanem játékosként is az egyik meghatározója a csapatunknak. Betegsége után fokozatosan kapta a terhelést, de máris jó formában van. Emellett nagyon szeretném, ha Nagy Dánielt megszerezhetnénk tavasszal, bár még nem írt alá. Viszont az NB III-as Vidiből Nagy Zsolt már biztosan nálunk folytatja, ugyanakkor még kérdéses a japán futballista, Nakamura Juki sorsa” – fogalmazott a Puskás Akadémia szakvezetője.

A Puskás Akadémia legközelebb szerdán az Újbuda TC-vel játszik felkészülési mérkőzést, a bajnokságban pedig március 2-án a Csákvár ellen kezd.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik