NB II: a Pécsről távozó Bodnár a Szparinál, triplázott az exújpesti

Vágólapra másolva!
2013.02.05. 15:40
Újabb felkészülési mérkőzést játszott a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus, amely 3–0-ra legyőzte harmadosztályú ellenfelét, az Ibrányt. A Szpari mindhárom gólját a korábbi újpesti középpályás, Nikon El Maestro szerezte.

Egy új játékos is pályára lépett a nyíregyházi csapatban, méghozzá Bodnár László. Az NB I-es PMFC-től távozó korábbi válogatott hátvéd jelenleg a Szparival készül, a klubvezetők tárgyalnak vele a folytatásról, a megegyezés még nem született meg – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Korolovszky Gábor ügyében még folynak a tárgyalások.

Hír még a klub háza tájáról, hogy Szilágyi Krisztián térdét megműtötték, a középpályás várhatóan három hét múlva végezhet teljes értékű munkát.

„A felkészülés kezdetén éreztem fájdalmat a térdemben, és be is gyulladt. Tegnap a műtét során törmelékeket távolítottak el belőle, és kitisztították. Minden rendben volt, így ma már haza is engednek. Szombaton kontrollra kell visszautaznom, majd könnyített edzéseket végezhetek. Kezdetben kerékpározás, úszás szerepel a programban, majd fokozatosan terhelhetem a lábam. Az orvosok szerint három-négy hét kell a teljes gyógyuláshoz, ezt követően végezhetek teljes értékű edzésmunkát” – nyilatkozta a klub honlapjának Szilágyi Krisztián.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Nyíregyháza Spartacus–Ibrány 3–0 (0–0)
A Nyíregyháza összeállítása: Hrabina – Bodnár, Durovics (Ambrusz), Korolovszky (Benkő), Dajka – Minczér (Sándor), Reznek, Bárányos (Nikon), Pákolicz – Bajzát (Lukács), Csorba.
Gólszerző: Nikon El Maestro (3)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik