Olaszországot is megjáró fiatal, U-válogatott kapussal erősödött a Kazincbarcika (Fotó: kbsc.hu)


Megyeri Gábor
Békéscsabán kezdett futballozni, egészen az U15-ös korosztályig rendre alapembere volt a csabai együtteseknek, majd a Budapest Honvéd akadémiájára került, ahol egészen a harmadosztályú gárdáig jutott. Tehetségét bizonyítja, hogy 17 évesen kölcsönszerződéssel az olasz AS Romához igazolt, majd a Serie B-ben szereplő Perugiánál is eltöltött egy évet. A jelenleg 19 esztendős kapus az olaszországi kitérőt követően itthon is bizonyítani akar.

Az elmúlt két évet Olaszországban töltöttem és annak reményében jöttem Kazincbarcikára, hogy a felnőttek között NB II-es tapasztalatot szerezzek – mondta a kapus a barcikai klubhonlapon. – A felkészülés első hetén már túl vagyunk, kemény a munka, de nagyon jól érzem magam. A csapat hamar befogadott és nagyon várom, hogy elkezdődjön a bajnokság!"

Érdekesség, hogy a Kazincbarcikának így két Megyeri Gábor nevű kapusa lesz, hiszen a májusban véget ért előző idényben egy Megyeri Gábor már védett a csapatban, méghozzá 14 NB III-as bajnokin és öt Magyar Kupa-meccsen.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Arday Dominik (FTC II), Hleba Tamás (Szolnoki MÁV FC), Lippai Tibor (Füzesgyarmat), Megyeri Gábor (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Székely Dávid (DEAC), Szekszárdi Tamás (Szolnoki MÁV FC) 
Távozók: Bognár Dávid (Paks – kölcsönből vissza), Keményffy Máté (?), Kréti Gergő (?), Kristófi Sándor (?), Márton András (?), Pinyaskó László (?), Rjaskó Viktor (?), Schildkraut Krisztián (?)