NB II: a Lokitól és a Kisvárdától kapott kölcsön játékosokat a DEAC

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.01.18. 21:14
null
Zöldesi Illés a DEAC-ban futballozik a tavasszal (Fotó: Török Attila)
Zöldesi Illés mellett Bényei Balázs, Kenderesi Dávid, Kundrák Norbert, Sármány Kristóf és Sárosi Norbert is a labdarúgó NB II-ben sereghajtó DEAC-ban játszik kölcsönben a tavasszal.


A kisvárdai Zöldesi Illés a Kisvárda kölcsönjátékosaként ősszel a DVSC-ben futballozott, de a szezon második felében már kevesebb játéklehetőséghez jutott. A sereghajtó Debreceni EAC viszont igényt tartott a szolgálataira, így a 22 éves kapus a következő fél évben a DEAC színeiben szerepel majd, miután a Kisvárda felbontotta a kölcsönszerződést a Lokival – számolt be róla a szabolcsiak honlapja.

Arról pedig a DVSC honlapja adott hírt, hogy a DEAC a Lokitól is több játékost kapott kölcsön a tavaszra, mégpedig olyan labdarúgókat, akik a DVSC-ben kevesebb lehetőséget kaptak. A megállapodás értelmében Bényei Balázs, Kenderesi Dávid, Kundrák Norbert, Sármány Kristóf és Sárosi Norbert is az egyetemistáknál fog szerepelni.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI EAC-NÁL
Érkezők: Bényei Balázs, Kenderesi Dávid, Kundrák Norbert, Sármány Kristóf, Sárosi Norbert (mindannyian DVSC – kölcsönbe), Sidibe Ibrahima (szabadon igazolhatóként), Zöldesi Illés (Kisvárda – kölcsönbe)
Távozók: Belényesi Csaba (Dorog)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik