NB II: a Honvédtól érkezett a Kecskemét első igazolása

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.04. 08:38
null
Lukács Dániel az élvonalban 14 mérkőzésen játszott és 2 gólt szerzett (Fotó: Török Attila)
Élvonalbeli tapasztalattal felvértezett támadóval erősödött a minden bizonnyal a labdarúgó NB II-ben induló Kecskeméti TE, amely megszerezte Lukács Dánielt a Budapest Honvédtól – számolt be róla a klub honlapja.

Lukács Dániel 2014-ben lett a Honvéd-MFA akadémistája, majd nagyon hamar bemutatkozott a kispestiek NB III-as csapatában. Nem kellett sokat várni élvonalbeli debütálásra sem, hiszen egy évvel később kétszer is pályára léphetett az NB I-ben – az élvonalban aztán több év alatt 14 mérkőzést játszott és 2 gólt szerzett a Honvéd színeiben. Egy évig Újpesten, illetve fél évig az NB II-es Tiszakécskében is szerepelt kölcsönben, de az előző kiírást ismét a Honvédnál töltötte, az NB III-as második együttesben 26 bajnokin 13 gólt szerzett.

A 25 esztendős játékos most végleg a kecskeméti klubhoz igazolt a Honvédtól.

Szeretnék természetesen minél többet játszani, illetve támadóként minél több gólt szerezni, emellett a csapatot a lehető legjobb pozícióhoz segíteni – mondta céljairól Lukács Dániel. – Hat év után hagytam el a Honvédot, ebben voltak szép, illetve kevésbé szép időszakok is. Sajnos a legrosszabbkor voltam sérült, akkor, amikor éppen fiatalnak számítottam még, de ez már a múlt. Nagy örömmel érkeztem Kecskemétre, szeretnék most már itt bizonyítani!”

A Kecskeméti TE a három NB III-as csoport második helyezettjei közül a legtöbb ponttal zárt (80), így minden bizonnyal az NB II-ben indul, mivel az őt megelőző Iváncsa nem kért NB II-es licencet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik