NB II: a Haladás kölcsönvette a Paks védőjét – hivatalos

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.08.12. 17:35
null
Kelemen Dávid a Haladásban folytatja a pályafutását (Fotó: Mártonfai Dénes/Tolnai Népújság)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladás kölcsönvette a Paks 28 esztendős belső védőjét, Kelemen Dávidot – olvasható a haladas.hu oldalán.

 

A Haladásnál a legutóbbi bajnoki után kiemelték, nincsenek megelégedve a védekezéssel, ezért döntöttek úgy, hogy kölcsönveszik a Paks belső védőjét, Kelemen Dávidot. A 28 esztendős játékos szerződése szerint az őszi szezonban végig az NB II-ben futballozhat majd, aztán eldöntheti, visszatér-e Paksra vagy hosszabb időre aláír Szombathelyre.

A békéscsabai születésű, korábbi U19-es és U21-es válogatott hátvéd szerepelt az MTK-ban, az izraeli Hapoel Tel-Avivban, Békéscsabán, Nyíregyházán és a Vasasban is, mielőtt a Pakshoz igazolt. Az NB I-ben 49, az NB II-ben 96 találkozón lépett pályára. A legutóbbi idényben 10 meccsen volt kezdő, egy gólt szerzett a Paksban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Csilus Tamás (BFC Siófok), Kovalovszki Máté (Lipót Pékség – kölcsönből vissza), Mocsi Attila (Mol Fehérvár FC), Kelemen Dávid (Paks – kölcsönbe)
Távozók: Balogh Ferenc (MTE 1904 – kölcsönbe), Bokor Bence (MTE 1904 – kölcsönbe), Gyurján Márton (ZTE), Jagodics Márk (Mezőkövesd), Kiss Ágoston (Puskás Akadémia), Simon András (Gyirmót FC Győr), Tóth-Gábor Kristóf (Budapest Honvéd)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik