Sigér Ákos a DEAC-tól igazolt Nyíregyházára (Fotó: Török Attila)


A 20 éves támadó, Pócsik Botond három évre kötelezte el magát a Szparihoz. A mátészalkai kötődésű labdarúgó hat évvel ezelőtt került a Ferencvároshoz, az NB II-ben a Soroksár színeiben mutatkozott be. Az elmúlt idényben az FTC második csapatában futballozott és az NB III-ban 16 gólja mellett 11 gólpasszt is kiosztott.

A válogatott labdarúgó, Sigér Dávid testvére, Sigér Ákos Nyíregyházára igazolt. A 25 esztendős védekező középpályás korábban futballozott Cegléden és Kazincbarcikán, az elmúlt idénynek a Debreceni EAC színeiben vágott neki, de sérülés miatt keveset játszhatott. Azóta teljesen felépült, s most hároméves szerződést kötött vele a Nyíregyháza.

A harmadik új érkező, Nemes Milán legutóbb Egerben játszott és 37 NB III-as meccsen lépett pályára, mindannyiszor kezdőként. A 24 éves, bal oldalon bevethető labdarúgó komoly rutinnal rendelkezik, a DVTK színeiben több mint negyven alkalommal játszott az élvonalban, míg az NB II-ben a Siófok színeiben szerepelt. Vele kétéves szerződést kötött vele a Szpari.

Az is eldőlt, hogy a szabolcsi klub közös megegyezéssel szerződést bont Farkas Auréllal. A középpályás Kaposvárról érkezett az előző idény előtt és összesen 27 mérkőzést játszott a Szpariban.