NB II: a Diósgyőrben folytatja a Fradi-nevelés

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.04. 15:55
null
Papp Marcell nem csak tanulni szeretne a DVTK támadóitól, hanem felvenni velük a harcot a csapatba kerülésért (Fotó: DVTK)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőr a hivatalos oldalán közölte, hogy szerződtette a 21 éves szélsőt, Papp Marcellt.

A DVTK kilencedik nyári igazolása, Papp Marcell a Ferencváros utánpótlásában pallérozódott, ahonnan 2020 nyarán Székesfehérvárra igazolt. Az első csapatban két kupamérkőzésen lépett pályára, és egy gólt szerzett, míg a második csapatban 11-szer volt eredményes. Az NB II előző kiírásában Budafokon szerepelt.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek, hatalmas lehetőség ilyen nagy klubhoz igazolni – idézte a klub honlapja Papp Marcellt, aki elsősorban a bal oldalon játszik, de a pálya jobb oldalán is bevethető. – Kezdésként be akarom verekedni magam a csapatba, és ha megkapom a lehetőséget, akkor meg fogom mutatni a képességeimet. Kiváló játékosok alkotják a DVTK támadósorát, akiktől rengeteget fogok tanulni, de én nemcsak tanulni szeretnék, hanem felvenni velük a harcot a csapatba kerülésért. Számomra nagy motivációt jelent a DVTK-ban játszani, mindent megteszek a csapat sikeréért.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők: Bényei Ágoston (DVSC), Bokros Szilárd(Puskás Akadémia – kölcsön után végleg), Csirmaz István (Puskás Akadémia), Farkas Dániel (Mezőkövesd), Holdampf Gergő (Szombathelyi Haladás),Lukács Dániel(Kecskemét),Makrai Gábor (Csákvár – kölcsönből vissza), Orosz Marcell(DEAC – kölcsönből vissza), Szőke Adrián (szabadon igazolható, legutóbb Heracles – Hollandia), Viczián Ádám (Vasas), Zsemlye Balázs(PMFC – kölcsönből vissza), Papp Marcell (Budafok)
Távozók: Belényesi Csaba (Kecskeméti TE), Borsos Vilmos(Paks – kölcsönből vissza), Hornyák Marcell (Csákvár – kölcsönbe), Horváth Zoltán (?), Dejan Karan(visszavonult),Kocsis Dominik(Bp. Honvéd – kölcsönből vissza),Lucas(brazil-magyar, Kisvárda – kölcsönből vissza), Molnár Gábor (Mezőkövesd), Németh Márió (Budafoki MTE), Polgár Kristóf (?),Rotem Keller(izraeli, Maccabi Netanya – Izrael, kölcsönből vissza), Zsolnai Richárd (Ajka)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik