Mint megírtuk, a másodfokon eljáró fellebbviteli licencadó bizottság a pénteki ülésén helybenhagyta az MLSZ elsőfokú döntését, mely július 29-én megvonta a Balmazújvárostól az NB II-es licencet.

A balmazújvárosi egyesület a hivatalos honlapján reagált a történtekre, majd némileg finomított a közleményén, amelyet változtatás nélkül közlünk.

„Kedves szurkolóink, közeli, és távoli szimpatizánsaink!

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő futballcsapata a Honvédhoz hasonló elbánásban részesült, a különbség mindössze annyi, hogy itt nem az UEFA, hanem az MLSZ járt el. A Magyar Labdarúgó-szövetség licencadó bizottsága pénteken véleményünk szerint alaptalanul és jogtalanul elutasította a fellebbezésünket az NB II-es indulás kapcsán. Ennek ellenére a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő játékosai úgy döntöttek, hogy az ellenfél és a sport iránti tiszteletüket kifejezve elutaznak vasárnap Szolnokra, és lejátsszák soros mérkőzésüket. Ezzel is kifejezve köszönetüket a balmazújvárosi szurkolók felé, azon játékosok felé, akik kitartottak a klub mellett, valamint a szakmai stáb és a vezetőség felé!

Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt időszakban mellénk állt, szóban vagy tettekben támogatott! 

Sajnáljuk, hogy a mai magyar futballban ilyen előfordulhat. 

Üdvözlettel: A Sport Kft vezetősége!”