Nagy hajrával élen maradt a Nyíregyháza, hazai pályán botlott a Vasas a KTE ellen

P. Gy., R. Z.P. Gy., R. Z.
Vágólapra másolva!
2021.08.29. 17:20
null
Jova Levente (kékben) okkal lehet mérges, a Kecskemét egy ponttal tért haza Angyalföldről (Fotó: Török Attila)
Az NB II 6. fordulójában a DVTK–Pécs találkozón a hazaiak háromgólos győzelmet arattak. Az éllovas Nyíregyháza Soroksáron lépett pályára és egy hosszabbításban esett gólnak köszönhetően szerezte meg a három pontot. A Szentlőrinc simán verte az újonc Kerületet, a Békéscsaba ezúttal sem tudott nyerni. Az esti programban a Vasas az újonc létére remeklő Kecskemétet fogadta és meglepetésre csak egy pontot szerzett, azt is egy utolsó perces egyenlítésnek köszönhetően. Tovább folytatta remeklését a Dorog, amely tiszakécskei győzelmének köszönhetően fellépett a dobogóra, csakúgy, mint a Szegedet legyőző Haladás. A Siófok már a hatodik döntetlennél tart, az Ajka hazai pályán nyert a Győr ellen. 


LABDARÚGÓ NB II

6. FORDULÓ

 

A 19 órától kezdődött mérkőzések végeredményei:

BFC Siófok–Budafoki MTE 1–1 (Varjas 58., ill. Kovács D. 14.) – Kiállítva: Kiss B. (79., Siófok) – vége– ÖSSZEFOGLALÓ ITT!
Vasas FC–Kecskeméti TE Hufbau 1–1(Pátkai 90+3., ill. Tóth B. 35.) – vége– ÖSSZEFOGLALÓ ITT!
FC Ajka–WKW ETO FC Győr 1–0(Lehoczky 39.) – Kiállítva: Dragóner (67., Ajka), Fadgyas (94., Győr)– vége– ÖSSZEFOGLALÓ ITT!
Szombathelyi Haladás–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–0 (Németh Milán 80.) – vége– ÖSSZEFOGLALÓ ITT!
Tiszakécskei LC–Dorogi FC 1–2(Szalay Sz. 17. – 11-esből, ill. Izing 34., Lénárth 63. – 11-esből)– ÖSSZEFOGLALÓ ITT!

A 17.30-kor kezdődött találkozók végeredményei:

Soroksár SC–Nyíregyháza Spartacus FC 2–3(Lovrencsics B. 15., Lőrinczy 64. ill. Gresó 57., Pócsik 86., Márkus A. 90+2.)– vége– ÖSSZEFOGLALÓ ITT!
Budaörs–Békéscsaba 1912 Előre 1–1
(Balázs Zs. 12., ill. Lukács R. 36.)– vége– ÖSSZEFOGLALÓ KÖZVETÍTÉS ITT!
Szentlőrinc–III. Ker. TVE 4–1(Jancsó 19., Grumics 22., Harsányi 26., 28. – a másodikat 11-esből, ill. Remili 37. – 11-esből)– vége– ÖSSZEFOGLALÓ ITT!

Korábban játszották:

DIÓSGYŐRI VTK–PÉCSI MFC 3–0 (2–0) – ÖSSZEFOGLALÓ ITT!
Diósgyőr, 2483
néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Becséri Gergely, Aradi József)
DIÓSGYŐR: Póser – Eperjesi (Karan, 82.), Polgár, Szatmári Cs., Szűcs K. – Zsemlye, Oláh B. (Kocsis D., 88.), Bárdos – Molnár G. (Németh M., 62.), Horváth Z. (Zsolnai, 81.), Hornyák (Makrai, 62.). Vezetőedző: Kondás Elemér
PÉCS: Helesfay – Sági (Grabant B., a szünetben), Rácz L., Preklet, Katona L. – Króner, Futó (Hursán, 66.) – Kónya D. (Tihanyi, 72.), Kövesdi, Marquez-Airosa (Hegedűs M., a szünetben) – Adamcsek (Bíró B., a szünetben). Vezetőedző: Vas László
Gólszerző: Bárdos (1–0) a 26., Hornyák (2–0) a 28., Horváth Z. (3–0) az 56. percben
MESTERMÉRLEG
Kondás Elemér:
– Örömteli, hogy sok hazai játékossal magabiztos győzelmet arattunk. Különösen jó, hogy három gólt is szereztünk, de jó néhány lehetőséget elszalasztottunk. A két perc alatt szerzett két gól nyugalmat adott a játékosoknak, végig kontrolláltuk a mérkőzést, így kell a hazai mérkőzéseket hoznunk. Ez a siker nagyobb különbségű is lehetett volna.
Vas László: – Roppant csalódott vagyok, nem erre számítottam, csapatomtól sokkal többet vártam játékban, és a hozzáállás is hagyott kívánnivalókat maga után. Nem jellemző csapatomra a gyáva futball, ezúttal azonban nem futotta többre.

Az Aqvital FC Csákvár–Szolnoki MÁV FC mérkőzést október 20-ára halasztották.


 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik