NB II: 39 éves vezetőedző veszi át a Haladás irányítását – hivatalos

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.04. 17:52
null
Németh Szabolcs alig várja, hogy elkezd<strong>je</strong> a munkát a Haladásnál (Fotó: <a href="https://www.vaol.hu/sport/helyi-sport/helyi-kotodesu-szakembert-valasztottak-a-hali-kispadjara-4993441/https://www.vaol.hu/sport/helyi-sport/helyi-kotodesu-szakembert-valasztottak-a-hali-kispadjara-4993441/" target="_blank"><strong>Unger Tamás/vaol.hu</strong></a>)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 39 éves Németh Szabolcs lesz az új vezetőedző.

 

A szombathelyi születésű szakember edzőként a Lurkóban kezdett el dolgozni, majd a Haladás VSE és az Illés Akadémia következett.

2014-ben Dorogra vezetett az útja, ahol rögtön feljuttatta a csapatot az NB III-ból az NB II-be – a következő évben csapatával a 8. helyen zárt.

Miután távozott, fél évig Sopronban edzősködött, aztán visszatért az Illés Akadémiára, ahol az U19-es csapattal bajnoki címet nyert és indulhatott az Ifjúsági Bajnokok Ligájában.

2019 nyarán visszatért Dorogra, ahonnan tavaly novemberben távozott. Legutóbb az Illés Akadémiánál dolgozott vezető elemzőként. Érdekesség, hogy a Doroggal ősszel 2–1-re nyert a Rohonci úton – olvasható a haladas.hu oldalán.

„Köszönöm a bizalmat, hálás vagyok, hogy a Haladás szakmai vezetéséért felelhetek, örömmel tölt el, hogy ennek a tradicionális klubnak a vezetőedzője lehetek” – mondta Németh Szabolcs.

„Itt születtem, a Haladásban nőttem fel, maximális elkötelezettséggel és lelkesedéssel munkatársaimmal együtt azon fogunk dolgozni, hogy a legjobb eredményeket érjük el. Célunk, hogy közösen építsünk egy szebb jövőt. Alig várom, hogy elkezdhessük a munkát” – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik