MTK: Vártam a hazatérést, köszönöm, hogy így fogadtak – Németh Krisztián

Vágólapra másolva!
2022.08.02. 07:33
A labdarúgó NB II 1. fordulójának záró mérkőzésén az első félidőben Temesvári fejesével a Szeged került előnybe, ám a második félidőben Futács duplájával fordított a házigazda MTK, és 2–1-re megnyerte a meccset. A találkozó után a fővárosiak csapatkapitányával, a 11 év után visszatérő Németh Krisztiánnal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Németh Krisztián szerint fontos volt, hogy megnyerjék ezt a meccset.

„Őszintén be kell vallani, nem játszottunk jól, de mutatja a csapat erejét, hogy még így is sikerült fordítanunk a második félidőben. Boldogok vagyunk. Sokat kell még fejlődni, az biztos, de alapnak jó volt ez a győzelem.”

Videónkban beszél arról, milyen volt 11 év után csapatkapitányként visszatérni az MTK-ba, illetve a támadókkal való kapcsolatára is kitér.

Bíró Bence: Számolni kell a Szegeddel, szeretnénk feljutni

LABDARÚGÓ NB II
1. FORDULÓ
MTK BUDAPEST–SZEGED-CSANÁD GA 2–1 (0–1)
Budapest,
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2000 néző. Vezette: Derdák Marcell (Huszár Balázs, Király Zsolt)
MTK: Balázs – Varju, Szépe, Nagy Zs., Medgyes S. –Kata (Horváth A., 90+2.), Mezei (Lehoczky, a szünetben), Bognár I. –Stieber Z. (Miknyóczki, a szünetben), Futács (Kovács Mátyás, 75.), Németh K. (Barkóczi, 89.).Szakmai igazgató: Bognár György
SZEGED: Molnár F. T. – Ódor, Temesvári, Szilágyi Z., Kővári (Bitó, 74.) – Gajdos, Sipos Sz., Simon Á. (Farkas A., 86.), Pintér Á. (Dobos Á., 64.) – Szatmári L. (Szakály D., 64.) – Bíró B. (Haruna, 64.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
Gólszerző: Futács (61., 67. – a másodikat 11-esből), ill. Temesvári (34.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik