MTK: másodszor is visszatért a csapat bajnok futballistája

Vágólapra másolva!
2023.02.03. 20:14
null
Vadnai Dániel újra visszatért (Fotó: MTK Budapest)
Vadnai Dániel az MTK-ban folytatja a pályafutását – jelentette be pénteken hivatalos honlapján a labdarúgó NB II második helyén álló budapesti labdarúgócsapat.

Nagy Zsomborra műtét és hosszabb kihagyás vár, az MTK-nak így bal oldali védőre volt szüksége, ezért szerződtette az élvonalbeli Mezőkövesdtől Vadnai Dánielt.

Vadnai számára nem ismeretlen a közeg, hiszen a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia neveltje, az MTK színeiben debütált az élvonalban, első időszakában majdnem tíz évet töltött el a klubnál, tagja volt a 2007–2008-as idényben bajnoki címet szerző együttesnek. Később a DVSC-vel is bajnok lett – emlékeztet a klubhonlap.

Vadnai 2015 és 2017 között újra az MTK-ban futballozott, majd Mezőkövesdre igazolt, onnan tért most vissza.

A 35. életévében járó labdarúgó több mint 300 élvonalbeli mérkőzésen szerepelt pályafutása során, a mostani idényben azonban csak öt bajnokin lépett pályára.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK-NÁL
Érkezők: Bobál Dávid (Mezőkövesd – kölcsönbe), Guth Ádám (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Rácz Gergő (Paks – kölcsönbe), Khaly Thiam (szenegáli, Pendikspor – Törökország), Vadnai Dániel (Mezőkövesd)
Távozók: Balázs József (Paks – kölcsönbe), Biben Barnabás (Tiszakécske – kölcsönbe), Kovácsréti Márk (Nyíregyháza), Lehoczky Roland (Mezőkövesd – kölcsönbe), Medgyes Sinan (DVTK), Nagy Barnabás (Nyíregyháza), Osei Clinton (ghánai, ?), Várkonyi Bence (Kozármisleny – kölcsönbe)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik