MTK: Bognárék arra készülnek, amire magyar csapat 36 éve nem volt képes

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2020.05.07. 22:53
Bognár István kedden lett 29 éves. Az MTK Budapest középpályása remek ajándékot kapott az MLSZ-től, egy nappal korábban ugyanis kiderült: nem folytatódik a labdarúgó NB II, így a listavezető kék-fehérek biztosan az élvonalban kezdik meg a következő idényt. Ettől függetlenül vár még erőfelmérő ebben a hónapban Bognárékra, hiszen a Budapest Honvéddal találkoznak a Magyar Kupa elődöntőjében. A labdarúgó az NSO Tv-nek mesélt arról, hogyan zajlanak most az edzések, milyen terveik vannak az elkövetkező hónapokra, de pályafutásának korábbi szakaszai is szóba kerültek.

„A hétfői döntés nyilván pozitív számunkra, úgyhogy az MLSZ is felköszöntött, így jól teltek az elmúlt napjaim” – árulta el az NSO Tv-nek az MTK Budapest középpályása, Bognár István, aki kedden töltötte be a 29. életévét. Arról is mesélt nekünk Skype-on keresztül, hogyan folynak a héten újra megkezdett csoportos edzések.

„Maga az edzés ugyanúgy zajlik, mint korábban, de mindenki edzéscuccban jön, ahogy odaérünk, egyből kezdjük. Magunknak visszük a vizet és minden olyan dolgot, amire szükségünk van. Ha erősíteni kell tréning előtt, elvégezzük otthon vagy valaki korábban megy negyedórával, húsz perccel, és ott megcsinálja a pályán. Tehát nincs öltöző, nincs konditerem. Lázat is mérünk minden edzés előtt, otthon is kötelező.”

Videónkban beszél arról, hogy mennyire tartott a koronavírusteszttől, és a Magyar Kupát is érintjük, hiszen olyan bravúrra készülnek, amire 36 éve nem volt képes magyar csapat. A következő NB I-es idény mellett pedig pályafutása korábbi része is szóba kerül, miután felvetjük neki: a Ferencvárosba igazolása után nem sokan gondolták volna, hogy 28 esztendősen a másodosztályban fog játszani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik