MLSZ: Stark Péter hárommeccses eltiltást kapott

Vágólapra másolva!
2020.10.06. 23:23
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a keddi ülésen hárommeccses eltiltással sújtotta az NB II-es ETO FC Győr másodedzőjét, Stark Péter, míg a kazincbarcikai támadónak, Németh Tamásnak egy bajnokit kell kihagynia.



Stark Péter hárommeccses eltiltást kapott reklamálásért (Fotó: kisalfold.hu)
Stark Péter hárommeccses eltiltást kapott reklamálásért (Fotó: kisalfold.hu)


Viharosan fejeződött be vasárnap este az ETO FC Győr–Szentlőrinc (0–1) NB II-es mérkőzés. A kisalfold.hu számolt be róla, hogy a hazaiak a meccs utolsó percében gólt szereztek – a vendégek kapusa, Slakta Balázs a tizenhatos vonalától kézből végzett el egy kirúgást, az előtte nagyjából másfél méterre álló és blokkolni próbáló Farkas Balázs testének lőtte a labdát, ami aztán a hálóba pattogott. Barna Gábor játékvezető a találatot azonban érvénytelenítette, mert Kulman Tamás asszisztens felemelt zászlajával jelezte, hogy szerinte Farkas szabálytalankodott. (Dubraviczky Attila volt FIFA-játékvezető a megyei portálnak elmondta, hogy szerinte szabályos góltól fosztották meg az ETO-t.)

Ezután heves reklamálás kezdődött az oldalvonal mellett, aminek következtében a győriek másodedzője, Stark Péter piros lapot kapott. A fegyelmi bizottság mai ülésén úgy döntött, hogy Starkot a soron következő három NB II-es meccstől eltiltja, így a szakember nem ülhet le a kispadra a Haladás, a Budaörs és a DVSC elleni bajnokikon.

A kazincbarcikai Németh Tamásnak – aki a Csákvár elleni bajnokin a 90. percben beállt, majd egy perccel később piros lapot kapott – csak a soron következő, Szentlőrinc elleni bajnokit kell kihagynia, a támadó megúszta tehát egymeccses eltiltással.

A további fegyelmi határozatokat itt találhatja meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik