MK: döntést hozott az MLSZ a botrányos, félbeszakadt meccs kapcsán

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.08.29. 13:52
null
Az ominózus összecsapás (Fotó: Vendel Lajos/nool.hu)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Mol Magyar Kupa 2. fordulójának szombati játéknapján biztonsági okokra hivatkozva félbeszakadt a Silver Tüzép Karancslapujtő–FC Hatvan mérkőzés.


Az NB III-as Hatvan a Nógrád megyei első osztályban szereplő Karancslapujtőhöz látogatott. A találkozó 34. percében, 0–3-as állásnál Juhász Dávid játékvezető kiállította a hazaiak kapusát, s ezt követően rövid idő leforgása alatt még két mezőnyjátékosnak, valamint egy kispadon helyet foglaló labdarúgónak mutatott fel piros lapot.

Az erősen megfogyatkozó hazaiak a szünet után újabb két gólt kaptak és ha még nem lettek volna elegen az öltőzőben, újabb Karancslapujtő-játékos mehetett zuhanyozni. A nool.hu beszámolója szerint ezután már olyan feszültté vált a hangulat a helyi sporttelepen, hogy a játékvezető és partjelzői nem érezték magukat biztonságban, így még a hivatalos játékidő letelte előtt véget vetettek az összecsapásnak.

Az MLSZ hétfőn döntést hozott az ügyben, a Hatvan jutott tovább, 5–0-val: „A 2022. augusztus 27-én félbeszakadt Silver Tüzép Karancslapujtő–FC Hatvan 2022/23. évi Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó MOL Magyar Kupa mérkőzést a félbeszakadáskor kialakult pályán elért eredménnyel (0:5) igazolta le az FC Hatvan sportszervezete javára” – jelent meg a Versenybizottság határozatában.

MOL MAGYAR KUPA
2. FORDULÓ

Silver Tüzép Karancslapujtő (Nógrád I.)–FC Hatvan (NB III) 0–5

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik