Megyei foci: 12-en voltak a pályán – egy néző szúrta ki

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2020.10.21. 18:09
null
Az emberelőny ellenére kikaptak a hazaiak (Fotó: Nemzeti Sport)
A Nógrád megyei futballbajnokság II. osztályában a hétvégén a Tari SZE–Mátraverebély találkozón 23 játékossal a pályán kezdődött el a mérkőzés, mivel a hazaiknál véletlenül a megengedettnél eggyel többen voltak a játéktéren – olvasható a Blikkben.

 

A Tari SZE emberelőnyüket kihasználva vezetést szerzett a második percben – áll a nogradifutball.hu-n –, ám a 25. percben egy nézőnek szemet szúrt, hogy a hazaiaknál 12-en vannak a pályán. Miután a hír eljutott a játékvezetőhöz, a gyors számolás után ironikus módon Ravasz Tibort küldte le a pályáról, hogy egyenlő létszámban folytatódhasson az összecsapás.

A „kiállítást” a Mátraverebély kihasználta, és megfordította a mérkőzést, így elmondhatja magáról, hogy úgy tudott nyerni, hogy piros lapot nem kapva, emberhátrányban is játszott.

A találkozó után a hazaiak edzője, Nagy István elnézést kért, amiért ilyen megtörténhetett.

„Sajnos én sem gondoltam, hogy ilyen dolog meg fog történni, de megtörtént, hogy 25 percig 12 játékosom volt a pályán. Elnézést kérek mindenkitől, hogy ilyen helyzetbe kerültek, kerültünk. Őszintén megmondom, hogy ott elvesztettem a fonalat, amikor a kezdőcsapatot variálni kellett, hogy aki kezd, az ideér-e kezdésre vagy sem. Akkor azon a poszton ki kezdjen, ha ideér? Ha ideér, akkor ki legyen a csere? Meg ehhez hasonló dolgok, úgyhogy volt baj bőven a kezdés előtt” – nyilatkozta.

Nem ez volt azonban az egyetlen „furcsa” mérkőzése a Tari SZE-nek. Még az előző idényben esett meg, hogy a Kálló elleni meccsüket 10 perccel előbb fújta le a játékvezető, mivel színházba kellett mennie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik