Játékossors: elbúcsúzott a futballtól a modellkedő játékos

Vágólapra másolva!
2014.06.17. 12:49
A jövőben már csak a civil életére összpontosít az elmúlt fél évben a Soroksárban futballozó Rábold Richárd, a játékos a legnépszerűbb közösségi oldalon búcsúzott el a labdarúgástól.

„Eljött a pillanat, hogy mindenkivel megosszam... Most már végleg abbahagytam a focit és könnyes búcsút veszek ettől a gyönyörű húsz évtől, és amit pályafutásom alatt kaptam ettől az igen élvezetes sportágtól... Köszönök mindenkinek mindent és sok sikert kívánok mindazoknak, akik meg űzik!" – írta Rábold Richárd a legnépszerűbb közösségi oldalon.

A (most már egykori) középpályás, Rábold Richárd két és fél évvel ezelőtt az akkor NB II-es Dunakanyar-Vácból szerződött Olaszországba, de nem futballcsapathoz, hanem egy modellügynökséghez. Egy esztendeje hazatért és a modellkedés mellett az NB III-as Maglódban játszott, majd télen a Soroksárhoz igazolt, amellyel megnyerte a harmadosztály Középcsoportját. Ennek ellenére anyagi okok miatt nem tart a budapesti csapattal az NB II-be, a jövőben már csak a civil életére összpontosít.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik