Felkészülés: az MTK ötöt kapott német harmadosztályú ellenfelétől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.17. 15:40
A labdarúgó NB II-ben szereplő MTK utolsó törökországi felkészülési mérkőzésén 5–0-ra kikapott a német harmadosztályú Kaiserslauterntől – tudatta a klub hivatalos honlapján, az mtkbudapest.hu-n. A Horvátországban edzőtáborozó Budafok is pályára lépett, és 1–0-ra kikapott a Rijekától. 

Három győzelem után vereséggel búcsúzott a törökországi edzőtábortól az MTK, amely 3–0-s első félidő után 5–0-ra kikapott a német harmadik ligában 9. helyen telelő Kaiserslauterntől. A Lautern első két gólját szöglet után, a harmadikat pedig szabadrúgásból szerezte – írja tudósításában az MTK honlapja.

Az NB II tavaszi rajtja előtt még egy felkészülési mérkőzést vív az MTK: január 26-án a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát fogadja az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A tavaszi nyitányon az MTK a Dorogot látja vendégül február 2-án.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
1. FC Kaiserslautern (német, III.)–MTK 5–0
(3–0)
Belek (Törökország)
MTK Budapest: Somodi (Varga 60.) – Fülöp (Baki 60.), Varju (Pintér 46.), Nagy (Kanta 46.), Deutsch (Szatmári 60.) – Cseke, Kovács (Katona 26.), Palincsár (Törőcsik 60.) – Prosser (60.), Lencse (Bíró 60.), Schön

Budafoki MTE-HNK Rijeka (horvát, I.) 0–1 (0–1)
Umag (Horvátország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik