Edzősors: Csank János szakmai igazgatóként visszatért Vácra

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.01.05. 21:35
null
Csank János negyedszer is visszatért Vácra (Fotó: Kiss Annamarie/Hajdú-Bihari Napló)
Ismét, immáron negyedszer visszatért Vácra a korábbi szövetségi kapitány, Csank János, aki a labdarúgó NB III-ban szereplő Vác FC szakmai munkáját irányítja a továbbiakban – értesült a Nemzeti Sport Online.


A Váccal a kilencvenes években a legnagyobb sikereket elérő – NB I-es bajnoki cím, két NB I-es ezüstérem, három Magyar-Kupa-döntő – Csank János legutóbb a 2014–2015-ös idényben dolgozott a Vác felnőttcsapatánál, amikor feljuttatta az együttest az NB III-ból az NB II-be (a korábbi szövetségi kapitány egy zalaegerszegi kitérő után 2016-tól 2017-ig a helyi utánpótlás-nevelő egyesületnél, a Vác VLSE-nél tevékenykedett).

Gyorsan megegyeztem a klub vezetőségével, így szakmai igazgatóként visszatértem a Váchoz – újságolta a Nemzeti Sport Online-nak a 74 esztendős Csank János. – Mindig is jól éreztem magam a városban; eddig négy részletben összesen tíz évet dolgoztam a váci egyesületeknél, így a csapat számomra érzelmi kérdés. Ma már meg is tartottam az első edzést és nagyon várom a további munkát, illetve a február huszonnyolcadikai tavaszi rajtot.”

A Vácot a továbbiakban ténylegesen irányító Csank János a váci munkája mellett a tarpai Sándor István Akadémián meglévő szaktanácsadói posztját is megtartja.

A Vác eddigi vezetőedzője, Burzi Attila marad a piros-kék klubnál, a továbbiakban asszisztens-edzőként segíti Csank János munkáját.

A Vác FC az őszi idény után az NB III Közép-csoportjának 15. helyén áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik