DVTK: meghosszabbította szerződését a házi gólkirály

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.06.30. 13:36
null
Könyves Norbert várja az új idényt (Fotó: dvtk.eu)
Meghosszabbította élő szerződését Könyves Norbert, aki a labdarúgó NB II előző kiírásában a DVTK házi gólkirálya volt 15 góllal – olvasható a diósgyőri klub közleményében.

„Azzal a céllal érkeztem tavaly nyáron Diósgyőrbe, hogy a klubbal együtt térjek vissza az első vonalba – idézte Könyves Norbert szavait a dvtk.eu. – Sajnálom, hogy az első évben nem így történt, mert úgy gondolom, hogy a DVTK-nak az élvonalban a helye. A célom nem változott, és hiszek abban, hogy diósgyőri mezben is lövök majd gólokat az NB I-ben, ezért hosszabbítottam meg a szerződésem.”

„Még négy hét maradt hátra a bajnoki rajtig, addig sok munka vár ránk, amelyet el is végzünk” – tekintett előre.


„Az elmúlt hetekben sorra érkeztek az új igazolások, akiknek persze kis idő még kell a beilleszkedéshez, a ritmus felvételéhez, és az edzői elképzelések átvételéhez. Jó támadókat igazolt a a DVTK, de egész karrierem során meg kellett küzdenem a játéklehetőségért, mindig azt mondtam, ha nem vagyok elég jó, ajándékba úgysem kapok helyet a kezdőcsapatban” – mondta.

„Bízom benne, hogy jobb, és még ami fontosabb, sikeresebb idényünk lesz, és még többet tudok hozzátenni a csapat teljesítményéhez” – tette hozzá.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők: Bényei Ágoston (DVSC), Csirmaz István (Puskás Akadémia), Farkas Dániel (Mezőkövesd), Holdampf Gergő (Szombathelyi Haladás),Lukács Dániel(Kecskemét),Makrai Gábor (Csákvár – kölcsönből vissza), Orosz Marcell(DEAC – kölcsönből vissza), Szőke Adrián (szabadon igazolható, legutóbb Heracles – Hollandia), Viczián Ádám (Vasas), Zsemlye Balázs(PMFC – kölcsönből vissza)
Távozók: Belényesi Csaba (Kecskeméti TE), Bokros Szilárd(PAFC – kölcsönből vissza),Borsos Vilmos(Paks – kölcsönből vissza), Hornyák Marcell (Csákvár – kölcsönbe), Horváth Zoltán (?), Dejan Karan(visszavonult),Kocsis Dominik(Bp. Honvéd – kölcsönből vissza),Lucas(brazil-magyar, Kisvárda – kölcsönből vissza), Molnár Gábor (Mezőkövesd), Polgár Kristóf (?),Rotem Keller(izraeli, Maccabi Netanya – Izrael, kölcsönből vissza), Zsolnai Richárd (Ajka)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik