DVTK: az MLSZ Tornyi javára döntött, fizetnie kell a Diósgyőrnek

Vágólapra másolva!
2010.06.16. 10:03
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága helyt adott a DVTK volt edzője, Tornyi Barnabás kérelmének, és kötelezte a csapatot működtető DFC Kft.-t, hogy a szerződésben vállalt pénzösszeget fizesse ki a trénernek – adta hírül a boon.hu.

Ha a DVTK a határozat jogerőre emelkedéséig nem fizeti ki a Tornyi követelte összeget, 3 250 000 forintos pénzbírságot kell befizetnie az MLSZ számlájára – és természetesen emellett továbbra is fennáll a fizetési kötelezettsége.

„A következő lépés, hogy a fegyelmi bizottság határozatának kézhezvétele után Nagy Bélával, a DFC Kft. ügyvezetőjével konzultálva eldöntsük, hogy élünk-e azzal a lehetőséggel, hogy tizenöt napon belül fellebbezünk a határozat ellen, és másodfok elé visszük ezt az ügyet. Ha nem, akkor a kilátásba helyezett büntetést elkerülendő, a határozat kézhez vételétől számítva, – amit ismerve az MLSZ gyakorlatát egy-két napon belül megkapunk, – tizenöt napon belül rendezni kellene a tartozást" – nyilatkozta az Észak-Magyarországnak Dányi Szilárd, aki a DFC Kft.-t képviselte a tárgyaláson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik