DVTK: A Fradinál nem élhettem át ezt a közönséget, itt most igen – Gera Dániel

Vágólapra másolva!
2022.09.13. 09:43
A labdarúgó NB II 8. fordulójának záró mérkőzésén, egyben rangadóján a DVTK 3–0-ra legyőzte az eddig veretlen listavezető MTK-t. Az NSO Tv stábja a Diósgyőr egyik legújabb igazolásával, a két meccs alatt két gólpassznál járó, a korábban az MTK-ban és a Ferencvárosban is megforduló Gera Dániellel beszélgetett.

Gera Dániel szerint jó meccset játszottak az MTK ellen.

„Szerintem mindenki jobban élvezte, mint az előzőt, nagyon jó iram, nagyon jó játék volt. Annak pedig külön örülök, hogy hozzá tudtam járulni a sikerhez a passzokkal, de igazából a győzelem a legfontosabb.”

Videónkban mesél arról, milyen volt korábbi klubja ellen játszani, illetve melyik ellenfelével mentek a zrikák a találkozó előtt. Szóba kerül a beilleszkedés, illetve az, hogy a komfortzónájából kilépve szeretné Miskolcon újraépíteni magát, miközben éppen olyan hangulatú meccsekre vágyott, amilyet hétfő este átélhetett az MTK ellen.

KÖNYVES NORBERT ÉS SZERGEJ KUZNYECOV ÉRTÉKELÉSE

LABDARÚGÓ NB II
8. FORDULÓ

DIÓSGYŐRI VTK–MTK BUDAPEST 3–0 (1–0)
Diósgyőr, 5011
néző. Vezette: Andó-Szabó Sándor (Vígh-Tarsonyi Gergő, Szalai Dániel)
DVTK: Danilovic – Csirmaz, Szatmári, Bárdos, Bokros (Kotula, 88.) – Holdampf – Gera (Eppel, 66.), Bényei (Jurek, 82.), Cseke, Könyves (Szőke, 88.) – Lukács D. (Koman, 82.).Vezetőedző: Szergej Kuznyecov
MTK: Somodi – Poór (Godwords, 23.), Szépe, Nagy Zs. (Palincsár, 83.) – Biben, Lehoczky (Kovácsréti, 57.), Kata, Medgyes S. – Stieber Z. (Futács, a szünetben), Bognár I. (Kovács Máté, 83.), Németh K. Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Biben (44. – öngól), Könyves (48., 68.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik