DVSC: Mi is tehetünk az edzőváltásról – Dombi Tibor

Vágólapra másolva!
2021.02.18. 08:23
null
Dombi Tibor maradt a DVSC szakmai stábjában (Fotó: Szabó Miklós)
Dombi Tibor a vezetőedző-váltás ellenére maradt az NB II-ben éllovas Debreceni VSC szakmai stábjában. A Loki legendás játékosa felelősnek érzi magát abban, hogy Kondás Elemérnek távoznia kellett.

A Debrecen kedden jelentette be, hogy mostantól Huszti Szabolcs és Toldi Gábor irányítja a felnőttcsapatot. Kondás Elemér stábja az új edzőpáros munkáját is segíti.

„Szerencsére én maradhattam a stábtagok között – idézi a haon.hu Dombi Tibort. – Néhány napig ez még most bánt is egy kicsit, hiszen egyrészt nem szeretem a változásokat, másrészt valahol mi is tehetünk arról, hogy ezt meglépte a klub. A másik oldalról nézve viszont nagyon várom az új stábbal a közös munkát. Továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy a DVSC visszakerüljön méltó helyére. Nemes, jó kis feladat ez, de azt gondolom, hogy továbbra is minden adott ahhoz, hogy a tőlünk elvárt eredményt érjük el. Jön valami új, valami más, a cél azonban nem változik: jól kinéző futballt szeretnénk a pályára vinni, feljutni az NB I-be és egy szerethető csapatot kialakítani, vagy ha már ez kialakult, akkor megtartani ezt az érzetet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik