DVSC: Dzsudzsák Balázs lett az új csapatkapitány

Vágólapra másolva!
2021.02.12. 14:19
null
Dzsudzsák Balázs lett a DVSC új csapatkapitánya (Fotó: Kiss János/Új Néplap)
A labdarúgó NB II-t vezető Debreceni VSC a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a tavaszi szezonban a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs lesz az együttes csapatkapitánya.

 

A klubhonlap beszámolója szerint Tőzsér Dániel, a DVSC sportigazgatója elmondta, nagyon számítanak a válogatottsági rekorder tapasztalatára, szakmai és emberi kvalitásaira.

„Mindennek nincs semmi negatív felhangja, semmi nézetkülönbség sincs a háttérben, tiszta fejjel a saját teljesítményemre és a csapat eredményes játékára szeretnék koncentrálni” – mondta a dvsc.hu-nak a korábbi csapatkapitány, Bódi Ádám.

„Számomra nagyon megtisztelő a feladat, de nem egy személyre kell ezt kihegyezni, szerdán, a kupában például Varga Józsi volt a csapatkapitány. Ebben a szerepkörben is a legjobb tudásom szerint szeretném támogatni a gárdát. Vissza akarunk jutni az NB I-be és a kupában is a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni. A Lokinál remek a hangulat az öltözőben és erős a csapategység. Úgy érzem, a válogatottban helytálltam csapatkapitányként, bízom benne, hogy a DVSC-nél is így történik majd” – fogalmazott Dzsudzsák Balázs.

A döntés értelmében a Gyirmót FC Győr elleni hétfői bajnokin már Dzsudzsák Balázs viseli majd a karszalagot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik