NB II: Prukner távozik, megvan a Budafok új edzője – hivatalos

Vágólapra másolva!
2017.10.17. 20:34
Ahogy az NSO korábban jelezte, a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést bontott Prukner László vezetőedzővel. A vezetőség egyben kinevezte Tóth Bálintot a pozícióra.

„Nagyszerű másfél éve volt a csapatnak Prukner Lászlóval, amely alatt az NB III Közép-csoportjának megnyerésével feljutott a BMTE az NB II-be. Emellett az előző szezonban a Magyar Kupában egészen az elődöntőig meneteltünk, ahol a Ferencváros állított meg minket. Az elmúlt hetek tekintetében egyik fél sem volt elégedett, emiatt a felek úgy döntöttek, hogy ez a célravezető lépés” – áll a klub közleményében.

Az új edző Tóth Bálint, aki a 2008–2009-es szezonban már dolgozott Budafokon, és akinek a megbízatása egyelőre december végéig szól.„Nagyszerű másfél éve volt a csapatnak Prukner Lászlóval, amely alatt az NB III Közép-csoportjának megnyerésével feljutott a BMTE az NB II-be. Emellett az előző szezonban a Magyar Kupában egészen az elődöntőig meneteltünk, ahol a Ferencváros állított meg minket. Az elmúlt hetek tekintetében egyik fél sem volt elégedett, emiatt a felek úgy döntöttek, hogy ez a célravezető lépés” – áll a klub közleményében.

Az új edző Tóth Bálint, aki a 2008–2009-es szezonban már dolgozott Budafokon, és akinek a megbízatása egyelőre december végéig szól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik