ZTE: korosztályos válogatott nigériai védő érkezett

Vágólapra másolva!
2021.02.16. 20:47
null
Orji Nelson Chukwuma (jobbra) kölcsönbe érkezett a ZTE-hez (Fotó: <a href="https://www.ztefc.hu/hu/hirek/korosztalyos-nigeriai-valogatottal-erositettunk" target="_blank">ztefc.hu</a>)
A labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy fél évre szóló kölcsönszerződést kötött Orji Nelson Chukwumával. A 18 éves korosztályos válogatott nigériai hátvéd mellett egy 17 esztendős magyar tehetség, Németh Dániel is a zalaegerszegieknél folytatja a pályafutását.

A klubhonlap beszámolója szerint Orji Nelson Chukwuma egy kiemelt afrikai akadémiáról érkezik fél évre kölcsönbe a ZTE-hez. A 18 éves korosztályos válogatott nigériai védő állítólag a Porto játékosmegfigyelőinek érdeklődését is felkeltette.

Németh Dániel a Budapest Honvédtól érkezett Zalaegerszegre. A 17 éves támadó kétszer már az NB I-es csapatban is pályára lépett, emellett az NB III-as együttesben 11 mérkőzésen három gólt jegyzett a 2020–2021-es idényben. A beszámoló szerint Németh „hosszú távú” szerződést írt alá klubbal.

TÉLIJÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE FC-NÉL
Érkezők:Futács Márkó(Mol Fehérvár, szabadon igazolhatóként),Kálnoki-Kis Dávid(Bp. Honvéd, szabadon igazolhatókén), Németh Dániel (Bp. Honvéd), Szalay Szabolcs(Szombathelyi Haladás)
Kölcsönbe érkezők: Orji Nelson Chukwuma (nigériai)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók:Dragóner Filip(Szombathelyi Haladás, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Ziga Zivko(szlovén, NK Nafta Lendava – Szlovénia)
Távozhatnak/
érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik