ZTE: Csank János és Vass László három évvel hosszabbított

Vágólapra másolva!
2011.05.05. 15:24
null
Folytathatja a munkát: Csank János még három évig marad (Fotó: ztefc.hu)
A Zalaegerszeg labdarúgócsapata hivatalos honlapján, a ztefc.hu-n bejelentette: a vezetőség három évvel meghosszabbította Csank János vezetőedző és Vass László másodedző szerződését.

Csank János 2008 októbere óta irányítja a ZTE szakmai munkáját, a zalai klub edzői karrierje tizenkettedik csapata. A 2008–2009-es idényben a negyedik helyen végzett a Zalaegerszeggel, a 2009–2010-esben ötödiken és kupadöntőbe vezette a kék-fehéreket. A ZTE jelenleg az NB I hatodik helyén áll és még van esélye kivívni az Európa-liga-indulást.

„Az együtt eltöltött sikeres két év után már tudjuk, hogy hosszú távon mit várhatunk egymástól, ebből a megfontolásból kezdeményeztük a hosszabbítást – mondta Nagy Ferenc, a ZTE elnöke. – Örülünk, hogy Magyarország egyik legjobb szakembere folytatja a munkát Zalaegerszegen.”

„A hároméves szerződés egy más gondolkodásmódot teremt, másképpen, más szemmel nézem az utánpótláscsapatokat is – kommentálta a szerződéshosszabbítást Csank János. – Az elmúlt két évben jól éreztem magam, ez az én igazi világom. Mindenki teszi a dolgát, nem szól bele a másikéba, ezért működik igazán jól a klub.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik