ZTE: Bobál Gergely elköszönt – külföldön folytatja?

Vágólapra másolva!
2020.07.11. 16:06
null
Bobál Gergely elköszönt a ZTE-től (Fotó: Tumbász Hédi)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE FC játékosa, Bobál Gergely a közösségi oldalán árulta el, hogy elhagyja a gárdát.

Mint a 24 éves csatár Facebook-bejegyzésében olvasható, Bobál Gergely fejében „meg sem fordult”, hogy magyar csapathoz igazoljon.

„A váltás mellett döntöttem, de meg sem fordult a fejemben, hogy más magyar csapat szóba jöhetne egy ilyen szezon után, egy ilyen intenzív időszak után, amit csodálatos volt átélni, és úgy, hogy ez mindig benne volt a csapatban. Szeretném megköszönni a csapattársaknak is, hiszen rengeteget melóztak, hogy nekem csatárként annyi lehetőségem legyen, hogy meg tudjam élni az álmomat és külföldön folytassam a pályafutásomat. Ami, úgy gondolom, bennem is van, és nagyon sok erőt tudok meríteni az elmúlt időszakból, hiszen mindent megkaptam tőletek, szurkolóktól és persze a családtól is” – olvasható a játékos bejegyzésében, amiben nem esik szó arról, hogy hol folytatja a pályafutását.

Mint korábban megírtuk, Bódog Tamás érkezésével megnőtt az esély arra, hogy Bobál a Bp. Honvédhoz igazoljon, posztjából viszont úgy tűnik, hogy ez a váltás egyelőre biztosan nem valósul meg, és külföldre szerződik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE FC-NÉL
Érkezők: Bojan Szankovics (montenegrói, Irtis Pavlodar – Kazahsztán, szabadon igazolhatóként), Gyurján Márton (Haladás, szabadon igazolhatóként), Tajti Mátyás (Zaglebie Lubin – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Vass Patrik (MTK), Zimonyi Dávid (Lipót)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:
Gergényi Bence (NK Nafta Lendava – Szlovénia), Ubochioma Meshack (nigériai, NK Nafta Lendava – Szlovénia), Sebestyén Lóránt (Hévíz), Szökrönyös Dániel (Hévíz)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Csonka András
(FTC), Novothny Soma (Újpest FC – szabadon igazolható)
Távozók:Bobál Gergely (szabadon igazolhatóként), Horváth Krisztofer (SPAL – Olaszország, kölcsön után végleg), Eduvie Ikoba (amerikai), Kocsis Gergő, Kovács Zoltán (Budafok – kölcsön után végleg), Eric McWoods (amerikai), Nikola Mitrovics (szerb, Újpest FC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bolla Bendegúz (Mol Fehérvár), Bőle Lukács (Ferencváros), Matija Katanec (horvát, Mezőkövesd), Fanosz Katelarisz (ciprusi, Omonia Nicosia – Ciprus), Stjepan Ostrek(horvát, NK Nafta Lendava – Lendva, Szlovénia), Tamás Krisztián (Mol Fehérvár)
Távozhatnak/
érdeklődnek irántuk:
Babati Benjámin (szabadon igazolható), Barczi Dávid (szabadon igazolható), Radó András (szabadon igazolható), Stieber Zoltán (szabadon igazolható)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik