ZTE: a klubvezetők nem tudnak Rudnevs lengyelországi útjáról

Vágólapra másolva!
2010.06.21. 09:48
Szerdán két legértékesebb labdarúgója, Artjoms Rudnevs és Darko Pavicsevics nélkül kezdte meg a felkészülést a ZTE együttese. A négyszeres válogatott támadó azért kapott Csank Jánostól hosszabb szabadságot, mert június 5-én a lett válogatott színeiben Ghána ellen lépett pályára (kezdő játékosként egy órát futballozott), Darko Pavicsevics (aki csütörtökön csatlakozott a játékostársaihoz) pedig azért késett, mert szülni készülő feleségét kellett kórházba vinnie.

Hétfőn már Artjoms Rudnevsnek is Zalaegerszegen van jelenése, azonban kínálja magát a kérdés: az NB I góllövőlistáján tizenhat találattal másodikként záró csatár hol tölti szabadsága utolsó napjait? Hogy miért fontos ez?

Mert Lengyelországból származó információk szerint a ZTE labdarúgóját péntektől vasárnapig a Lech Poznan tesztelte, ugyanakkor a zalai klub elnöke, Nagy Ferenc erről semmit sem tudott!

„Artjoms Rudnevs nem volt Lengyelországban, Lettországban tartózkodott a szabadsága alatt, hétfőn pedig Zalaegerszegen kell edzésre jelentkeznie" – reagált az elöljáró arra az információra, amely szerint a támadó az aktuális lengyel  bajnokcsapatnál járt.

Nagy Ferenc egyébként azt már korábban említette, hogy a lett futballistát a Lech Poznan orvosi vizsgálatra várja, de azt is hozzátette: nem ismeri a lengyel klub anyagi elképzeléseit a játékos megvásárlását illetően, így korántsem biztos, hogy Artjoms Rudnevs valóban elutazik Lengyelországba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik