Vidi: Európa legsikeresebbjei között emlegetik a csapatot

Vágólapra másolva!
2014.10.02. 18:17
A goal.com horvát nyelvű változatának beszámolója szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton is ott van Európa legsikeresebb klubjai között.

„Melyik a legsikeresebb csapat pillanatnyilag Európában? A válasz nem könnyű, de a Videoton eddigi teljesítménye mindenképp elismerésre méltó. A székesfehérvári csapat a nyolcvanas évek közepén UEFA-kupa-döntőt játszott a Real Madriddal, az idei szezont pedig remekül kezdték a fehérváriak. Tizennégy tétmeccs, tizennégy győzelem, a gólkülönbségük pedig lenyűgöző: ötvenegy–öt” – számolt be a vidi.hu Dino Fiorentini értékeléséről. vidi.hu Dino Fiorentini értékeléséről.

„A Vidi nagyon jól szervezett klub, a csapaton belül pedig kiváló a hangulat, amit az eredményeink is bizonyítanak. A magyar labdarúgás folyamatosan fejlődik, egyre több csapatnak van új, modern stadionja, hamarosan nálunk is elkezdődik a rekonstrukció. Joan Carrillo nagyon profi edző, aki ragaszkodik ahhoz, hogy minél többet birtokoljuk a labdát a mérkőzéseken. Minden alkalommal alaposan kielemezzük a meccseinket, illetve az ellenfeleinket is, és ez nagyon tetszik” – szólalt meg a cikkben Dinko Trebotic, a Videoton horvát játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik