Videoton: Vissza kell térnünk a győztes formánkhoz - Sousa

Vágólapra másolva!
2012.09.27. 20:45
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a Videoton a Paks vendége lesz: a székesfehérváriak vezetőedzője, Paulo Sousa szeretne visszatérni a győztes formájukhoz, és gólt, gólokat szerezne csapatával. Nikolics Nemanja pedig nyomás alá helyezné ellenfelét, és végig kézben tartaná a mérkőzést.

„Ezen a héten lehetőségünk volt több időt szánni a regenerációra, szerdától azonban már csak a Paks elleni mérkőzésre készülünk. Vissza kell térnünk a győztes formánkhoz, szeretnénk újra gólt és gólokat szerezni" – nyilatkozta Paulo Sousa vezetőedző egy videóinterjúban a vidi.hu-nak.vidi.hu-nak.

„Bár biztos vagyok abban, hogy a Paks is győzelemre fog játszani, mi nyerni megyünk, és bízom benne, hogy újra gólokat fogunk szerezni. Elképzelhető, hogy könnyebb dolgunk lesz, mivel az ellenfél nem valószínű, hogy beáll védekezni. Nyomás alá kell helyezni a Paksot, és végig irányítani a mérkőzést, mindegy, hogy a mérkőzés elején vagy a végén rúgjuk a gólt" – nyilatkozta csapata honlapjának a Videoton támadója, Nikolics Nemanja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik