Videoton: Torvund duplázott a Borussia Mönchengladbachban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.16. 10:51
A múlt héten a német Borussia Mönchengladbach U19-es csapatánál szerepelt próbajátékon Torvund Alexander, a Videoton FC labdarúgócsapatának magyar utánpótlás-válogatott támadója, akinek nagyszerűen sikerült a gladbachi kiruccanás.

A Videoton hivatalos oldalának beszámolója szerint Torvund négy napig készülta német klub U19-es csapatával, sőt edzőmeccsen is pályára lépetta ghánaiBechem United FC ellen, melyet 4–1-re megnyert a Borussia– Torvundkétszer is eredményes volt.hivatalos oldalának beszámolója szerint Torvund négy napig készülta német klub U19-es csapatával, sőt edzőmeccsen is pályára lépetta ghánaiBechem United FC ellen, melyet 4–1-re megnyert a Borussia– Torvundkétszer is eredményes volt.

„Jól éreztem magam Németországban, nagyon jó környezet fogadott, az edzők és a csapattársak is segítőkészek voltak. Hétfőn egyet edzettem, kedden különbözőfelméréseken vettem részt, szerdán már komolyabbtréning volt, nagyon sok technikai feladattal.

Csütörtökönvégigjátszottam a BechemUnited FC elleni edzőmeccset, melyetnégy-egyre megnyertünk, és mindkét félidőben sikerült egy gólt szereznem. Összességében pozitívak voltak a visszajelzések a játékomat és az edzésmunkámat illetően, azt azonban még nem tudom, hogy hogyan alakul a jövőm. Péntekenhazaérkeztem Németországból, másnap pedig már a magyar U19-es válogatott keretéhez csatlakoztam” – mondta a 17 esztendős futballista.

Torvund Alexander az idén nyáron igazolt a Vasas Kubala Akadémiától a Videotonhoz, még előtte próbajátékon járt az angol Brightonnál és a Sunderlandnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik