Videoton: szerződést bontottak a védővel – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.01.23. 23:18
null
Fejes András elhagyta a Videotont (Fotó: vidi.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a hivatalos oldalán jelezte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Fejes Andrással.

 

A fehérváriak 29 esztendős saját nevelésű védőjének távozása várható volt, mint arról beszámoltunk, már január eleje óta a harmadosztályú Videoton II-vel készült.

Fejes a 2007–2008-as idénybendebütálta Vidi felnőttcsapatában az NB I-ben, a következő évekbenpediga Puskás Akadémia, a Siófok és az MTK színeiben is játszott. 2014 nyarántért visszaa Videotonhoz, a bajnoki címet hozó szezonban nyolc alkalommal lépett pályára.

A 2015–2016-os és a 2016–2017-es kiírásban együttvéve 15-ször szerepelt az élvonalban,és két ezüstérmet nyert a gárdával. Az elmúlt három évbenmagára ölthette a Vidi szerelését BL-selejtezőn, El-selejtezőnés Szuperkupa-meccsenis, összesen pedig66 tétmérkőzésen futballozott.

Korábbi értesülések szerint Fejes iránt a Debrecen, a Mezőkövesd és a Paks érdeklődik.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL

Érkezők:
Huszti Szabolcs (Csangcsun Jataj – Kína, szabadon igazolhatóként), Boban Nikolov (macedón, Vardar Szkopje – Macedónia), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek: –

Kiszemeltek:Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Radoszav Petrovics (szerb, Sporting CP – Portugália)
Távozók: Barczi Dávid (Vasas, szabadon igazolhatóként), Fejes András (szerződést bontott), Horváth Tamás (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Ezekiel Henty (nigériai, érdeklődnek iránta: Slovan Bratislava – Szlovákia, Göztepe – Törökország, Hapoel Beer-Seva – Izrael), Asmir Suljic (bosnyák, érdeklődik iránta: Slovan Bratislava – Szlovákia), Szolnoki Roland

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik