Videoton: Stopira nem hosszabbít; még két távozó?

Vágólapra másolva!
2015.06.21. 13:37
Három kapussal, húsz mezőnyjátékossal utazott el a Videoton az ausztriai edzőtáborba. A fehérvári klub hivatalosan is bejelentette, hogy Stopirával nem hosszabbít szerződést.

A válogatott kerettel az idény végét követően is edzésben lévő játékosok, Juhász Roland, Szolnoki Roland, Simon Ádám és Mirko Ivanovszki néhány napnyi pluszpihenőt kapott lejártával máris csatlakoztak a társakhoz. Ugyancsak az utazó keret tagja a Győr két korábbi labdarúgója, Pátkai Máté és Lang Ádám, akik a Vidinél kezdték meg a felkészülést – olvasható a vidi.hu-n.Pátkai Máté és Lang Ádám, akik a Vidinél kezdték meg a felkészülést – olvasható a vidi.hu-n.

Lang korábban a Nemzeti Sportnak elmondta, szóban már elkötelezte magát a fehérváriakhoz.

A korábban bejelentett távozók mellett Stopirával nem hosszabbított a klub, így ő nem utazott el a csapattal. Ez egybecseng azzal, amit Bernard Casoni vezetőedző bemutatásakor Burcsa Győző klubigazgató mondott.

A keretben nincs ott Álvaro Brachi és Szofian Sakla sem. Ők még a klub alkalmazottjai, de nem lenne meglepő, ha a nyáron távoznának Fehérvárról.

Arturo Álvarez jelenleg még válogatottbeli kötelezettségeinek tesz eleget, a salvadori nemzeti együttes a 2018-as labdarúgó-világbajnokság CONCACAF-zónabeli selejtezőjében érdekelt és vív meccseket a napokban.

AZ EDZŐTÁBORBA UTAZÓ FEHÉRVÁRI KERET
Kapusok: Braniszlav Danilovics, Filip Pajovics, Gábor Péter
Mezőnyjátékosok: Feczesin Róbert, Heffler Tibor, Paulo Vinícius, Rémi Maréval, Filipe Oliveira, Kees Luijckx, Kovács István, Juhász Roland, Simon Ádám, Fejes András, Gyurcsó Ádám, Szolnoki Roland, Pátkai Máté, Lang Ádám, Dinko Trebotic, Mirko Ivanovszki, Marko Pajac, Kocsis Gergő, Havasi Dániel, Sejben Viktor

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Lang Ádám, Pátkai Máté (mindketten Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők: Braniszlav Danilovics (szerb, PAFC)

Kölcsönből visszatérők:Hudák Martin (PAFC, ?),Kleinheisler László (PAFC, ?), Papp Máté (Dunaújváros, ?), Szekeres Adrián (Dunaújváros), Tar Zsolt (PAFC, ?), Tóth Balázs (PAFC, ?), Tomás Tujvel (szlovák, Kecskeméti TE), Zsótér Donát (PAFC, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Rydell Poepon (holland, Valenciennes – Franciaország), Rudolf Gergely (Győri ETO, szabadon igazolható)

Távozók: Juan Calatayud (spanyol, szabadon igazolható), Horváth Tamás (Puskás Akadémia), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa – Lengyelország), Sándor György (szabadon igazolható, érdeklődnek iránt: PAFC), Stopira (zöld-foki-szigeteki, szabadon igazolható; érdeklődnek iránta: Hajduk Split – Horvátország)

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barcsay Márk (PAFC, ?)

Távozhatnak: Álvaro Brachi (spanyol), Szofian Sakla (marokkói), Juhász Roland (érdeklődnek iránta: külföld), Tóth Balázs (PAFC-kölcsön után lejár a szerződése), Tomás Tujvel (szlovák)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik