Videoton: Nikolics nem járt Sienában, de nem csalódott

Vágólapra másolva!
2013.02.02. 08:08
Az olasz Siena szerette volna szerződtetni Nikolics Nemanját, a Videoton házi gólkirályát. Az üzlet azonban adminisztratív okok miatt meghiúsult, így a támadó a fehérváriak játékosa maradt. Ez egy kicsit sem bosszantja.

„Hallottam, sokan azt mondták, Olaszországban voltam csütörtökön, de ez nem igaz – cáfolta az itáliai sajtóhíreket Nikolics Nemanja. – A csapattal készültem Fehérváron, és még csak nem is tárgyaltam senkivel, mert ez a menedzserem dolga.”

„Egy átigazolásnál az a lényeg, hogy minden fél elégedett legyen, ez ebben az esetben sajnos nem valósult meg, így itt maradtam. Hosszú volt a nap, ám nem vagyok csalódott, a labdarúgásban benne van az ilyesmi. Megvolt a lehetőség, de nem jött össze, az élet viszont nem áll meg. Aki ismer, az tudja, hogy szeretem a Videotont, élvezem, hogy itt szerepelhetek, és ezek után is megteszek mindent a sikerért. Nem rágódom már ezen, sokkal fontosabb a ZTE elleni kupameccs” – fogalmazott a csatár, aki ma 16 órától Székesfehérváron léphet pályára a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének tavalyról elhalasztott párharcában, annak is az első mérkőzésén.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik