Videoton: Harcolni fogunk a bajnoki címért - Nikolics

Vágólapra másolva!
2013.02.08. 11:54
Nikolics Nemanja nem búslakodik amiatt, hogy nem sikerült a Videotontól a Sienához szerződnie. A csatár előretekint, és még hisz abban, hogy a listavezető Győrrel szemben meglévő 12 pontos hátrány ellenére a bajnoki címért harcolnak majd a tavasszal a fehérváriakkal.

„Megtiszteltetésnek vettem, hogy a Serie A-ba hívnak, mert ez azt feltételezi, hogy a klub és én is eredményesen szerepeltünk, de egy átigazolás csak akkor jöhet létre, ha az a játékosnak és az egyesületnek egyaránt megfelel. Először kölcsön akartak venni, abba nem akartam belemenni, végül aztán megvásároltak volna végleg, a két klub között azonban technikai problémák adódtak. De nem estem kétségbe, nem vagyok miatta bánatos, szeretnék még több gólt szerezni Fehérváron, és a sors majd eldönti, kínál-e újabb esélyt" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Nikolics Nemanja, aki azt is elmondta, a 12 pontos hátrány ellenére még nem mondtak le a bajnoki címről.

„Amíg a matematikai esély él, harcolunk a bajnoki aranyért. Magunkkal foglalkozunk, mind a tizenhárom meccsünket meg akarjuk nyerni. Persze lehet, az sem lesz elég. A két kupában is győzelemre törünk, ez nem kérdés" – fogalmazott a támadó.

A csatár teljes nyilatkozatát elolvashatja a Nemzeti Sport pénteki számában!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik