Videoton: döntetlennel debütált Horváth Ferenc a kispadon

Vágólapra másolva!
2015.10.09. 12:43
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlenre végzett az FK Dunaszerdahelyi AC 1904-gyel. Horváth Ferenc így döntetlennel debütált a székesfehérváriak kispadján.

Pető Tamás megbízott vezetőedzővel az előző meccseken klasszikus center nélkül állt fel a Videoton, ám ezúttal Feczesin Róbert a kezdőcsapatban kapott lehetőséget. Az első félidő 31. percében szerezte meg szabadrúgásból a vezetést a DAC.

A szünetben nyolc új ember érkezett a Videotonba, a cseréknek pedig meglett az eredménye, Alhassane Soumah egyenlített. Hamar visszavette a vezetést a Dunaszerdahely, a 82. percben azonban ismét egalizált a Vidi, ezúttal Heffler Tibor volt eredményes.

Horváth Ferenc döntetlennel debütált a Videoton kispadján.

„Első meccsemen szerettem volna viszontlátni valamit abból, amit az általam vezetett három edzésen csináltunk, sok mindent sikerült megvalósítani, néhány dolog pedig még egyelőre nem működött – mondta Horváth Ferenc a vidi.hu-nak. – A csapat hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok, az első félidőben volt négy-öt nagy helyzetünk is, ezeket nem sikerült kihasználnunk, de ebben az is szerepet játszik, hogy tegnap kettőt edzettünk ezért nem voltak annyira frissek a játékosok – ezek a helyzetek később majd bemennek. Örömteli, hogy két fiatal játékos is pályára léphetett nemzetközi meccsen, egyáltalán nem lógtak ki a mezőnyből.”

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Videoton–FK Dunaszerdahelyi AC 1904 (szlovákiai) 2–2 (0–1)
Videoton: Gábor – Nego (Szolnoki, a szünetben), Vinícius (Gulyás, a szünetben), Szekeres, Stopira (Fejes, a szünetben) – Simon (Pölöskei, a szünetben), Pátkai (Trebotic, a szünetben) – F. Oliveira (Sejben, 59.), Suljic (Kovács I., a szünetben), Gyurcsó (Soumah, a szünetben) – Feczesin (Heffler T., a szünetben)
G: Soumah (74.), Heffler T. (82.), ill. Jurco (31.), Szarka (78.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik