Videoton: Andics úgy véli, jogtalan volt a ZTE büntetője

Vágólapra másolva!
2010.04.05. 12:24
Marko Andics, a Videoton szerb védője állítja, nem szabálytalankodott a zalaegerszegi Darko Pavicseviccsel a két csapat vasárnapi bajnoki labdarúgó-mérkőzésének 79. percében, így mind a megítélt (és gólt eredményező) büntető, mind az ő kiállítása megalapozatlan volt.

„Szó sem lehetett tizenegyesről, ebben biztos vagyok, ugyanis nem bántottam Pavicsevicset a tizenhatoson belül. Valóban rátettem a kezem a vállára, még a büntetőterületen kívül, de abban a pillanatban tudatosult is bennem, hogy ez hatalmas hiba lehet a részemről, hiszen azt kockáztatom, hogy kiállítanak, a ZTE pedig büntetőhöz jut" – idézte fel a Soproni Liga vasárnapi mérkőzésén történteket az utolsó emberként elkövetett szabálytalanságért piros lapot kapó Marko Andics a Videoton honlapján, a vidi.hu-n.

A fehérváriak szerb légiósa szerint az asszisztensnek tisztán kellett látnia az esetet, ezért is kérte Kassai Viktort, hogy konzultáljon segítőjével, amit azonban a játékvezető nem tett meg. A mérkőzés után Mezey György, a Videoton szakmai irányítója súlyos kritikával illette Kassait.

A tizenegyesből Pavicsevics vezetést szerzett a hazai pályán játszó zalaiaknak, ám az emberhátrányban játszó Vidi a 92. percben elért góllal 2–2-re mentette a végeredményt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik